tirsdag 20. oktober 2009

Ingen stor dag...

... for oss på Blodslitet. Håkon imponerte, men når 3 av 4 feiler det ikke mye å skryte av.

Jo lå i tet tidlig i løpet, og ledet an på den første runden. På runde nummer 2 skar det seg like før passering, og to minutter bom gjorde at brode Ulf & co, fikk ledelsen de trengte. På den avsluttende langrunden gikk det fort, men langtifra bomfritt, og dermed var det ikke mulig å løpe seg opp i tetkampen igjen. Det hele endte med at det ble løpt til feil sistepost, og dermed ble 6. plassen tapt. 11. plass, nesten fire minutter bak, er ikke stort å være fornøyf med når man har vunnet de tre siste årene.

Håkon derimot har, som eneste Legstrongser, grunn til å være fornøyd. Det åpnet litt trått, og på første passering var han langt bak, men så løsnet det. Andrerunden var bra, og sisterunden sterk. Han ble liggende i den store klyngen, som også Jo var en del av, og var dermed med i kampen om 6. plassen. Dessverre var ikke avslutningen vass nok, og det endte med 9. plass. En meget sterk prestasjon av en 17-åring.

Ivar gjorde alt feil. På førsterunden leste han feil på postbeskrivelsen, og ble nødt til å snu. Dermed forsvant Ulf Forseth Indgaard avgårde. På de to siste rundene ble det bommet mye, og da hjelper det lite at man føler seg pigg. 22. plass, over 8 minutter bak gir strykkarakter.

Mats hadde en tung dag, og mangler tydeligvis kapasiteten til å være med på et slikt kjør som Blodslitet er. Det endte med en skuffende 65. plass, langt unna å få godkjent.

Resultater
Strekktider

---

Selv om selve Blodslitet ikke gikk allverden, gikk tippekonkurransen enda verre. Jo, med sitt lag, ble nummer 42 og Ivar nummer 102, mens Mats sitt lag ikke er å finne på listene. Dermed kan tippekonkurransen trygt kalles en katastrofe for vår del...

Resultater

---

Allerede på fredag står tre av oss igjen på startstreken når JEC går av stabelen i Tyskland. Mer om Jec kan du lese her: http://legstrongs.blogspot.com/2009/09/3x-legstrongs-pa-jec.html

Ingen kommentarer: