tirsdag 13. oktober 2009

Blodslitet

På lørdag avslutter vi sesongen på nasjonalt plan, når Blodslitet går av stabelen utenfor Fredrikstad. Løpet er finale i Craft-Cupen, og dermed svært viktig, i tillegg til å inneha en enorm prestisje.

Samtlige løpere i teamet stiller til start, og forutsetningene for å løpe bra er gode. Jo jakter sin fjerde strake seier, og er favoritt. Utfordrerne er i første rekke broder Ulf, Mathias Bjugan og Gaute Hallan Steiwer.

Ivar og Håkon har begge kapasitet til å bli blant de ti beste, om de får det til å fungere. Hva Mats kan gjøre er usikkert, men han viste i hvertfall fin form da han ble nummer 6 i 25mannakorten.

Stillingen i Craft Cupen før finalen:
1 Jo Forseth Indgaard - 450
2 Eskil Kinneberg - 360
3 Ivar Lundanes - 350
4 Håkon Jarvis Westergård - 288
5 Martin Vister - 253
6 Yngve Skogstad - 231

21 Mats Nordbrøden - 146

Som vi ser har Jo allerede sikret seg seieren, mens Ivar har en fair sjans til å passere Eskil Kinneberg. Håkon har grepet om 4. plassen, men må passe seg for Martin Vister. Mats ligger ett stykke nedpå, men med et bra løp kan han klatre endel.

---

Blodslitet betyr også tippekonkurranse, og her har både Jo, Ivar og Mats levert lag allerede. I fjor ble Ivar nummer 4, kun tre poeng bak, mens Mats også var høyt oppe. I år skal pallen tapetseres, da vi treffer med favorittene og slår til med jokerne.

Tippekonkurransen.
Arrangørens hjemmeside.

1 kommentar:

Oda E. Melby sa...

Liker bloggen deres! Lykke til på lørdagens løp!