torsdag 16. oktober 2008

Blodslitet

På lørdag skal det nok en gang Blodslitet løpes. Da skal det løpes langt og beinhardt, og det er noe vi Lesgstrongsere (nesten uten unntak) liker, og det blir nok en spennende dag. Våre tre juniorer skal ut å løpe 18,8 km, og med en stipulert vinnertid på 1t55min kan det bli tøft.

I tippekonkurransen (hvor vi forøvrig stiller sterkt) kan vi se at Jo blir regnet som en aldri så liten outsider da han er verdsatt til 250 av 400 poeng. Jo har viste bra form i Sveits og er definitivt en mann å se opp for. Ivar er verdsatt til 150 poeng, og bør kunne snuse på en god plassering. Mats får man for bare 50 poeng, og dermed er det Mats som får jobben i å overraske.

I H15-16 er Håkon definitivt en av favorittene, og bør på en god dag kunne kjempe om seieren. Selv om konkurransen er tøff er Håkon en mann å stole på, og skal man sette en billig tier på en vinner i den klassen er Håkon er godt valg.

2 kommentarer:

Anonym sa...

topp 10, H17-20;
1. Jo Forseth
2. Ulf Forseth
3. Johan Runesson
4. Johan Aronsson
5. Erik Sagvolden
6. Harald Berge
7. Bjørn Ekeberg
8. Espen Weltzin
9. Eivind Skarpsno
10. Eirik Rustad

LEGSTRONGS sa...

Sikkert ikke noe dumt tips. Harald Berge er definitivt en mann å se opp for. Tror alt er ganske åpent, og det er mange som kan blande seg høyt oppe.