fredag 2. april 2010

On Fire

Sesongen er godt i gang, også for oss nå.

Forrige helg løp Mats Spring Cup i Danmark. Etter en uke med sykdom i forveien var fokuset lagt på det tekniske. På nattstafetten fredag kveld løp Mats for Haldens tredjelag, som ble nummer 15. Også på søndagens stafett løp han for Haldens tredjelag, men med et langt tøffere startfelt enn fredag ble laget nummer 52. Det individuelle løpet lørdag gikk ikke spesielt bra, og Mats ble nummer 38, over elleve minutter bak Johan Runesson. Sykdommen i forveien må ta en stor del av skylden her, men med en god treningsperiode fremover vil nok formen være god når det skal løpes NM-natt i midten av April.

Jo og Ivar var, sammen med Frol, i Spania i hele 11 dager i slutten av Mars. Dette gav 20, mer eller mindre kvalitetsøkter, på kart, i området rundt Alicante og Murcia. Her ble det løpt både WRE-løyper, og mellomdistansen fra JWOC 2002. JWOC-løypen ble kjørt som hardøkt, med EKT, og Ivar leverte et solid løp, og med tiden 24.30 ville det holdt til tiendeplass i 2002. Riktignok var det litt fastere i sanden nå enn da, og Lars Skjeset, som ble nummer 7 på distansen i 2002, mente at man tjente et halvt minutt på at det var fastere nå. Dermed kompenserte forholdene for manglende form. Det går også rykte om at Frol blir å regne med på årets Tiomila. Under en nattøkt i Guardamar løp halve laget økten på under 5 minutt på kilometeren...

Håkon er nå i Danmark, og løper de tradisjonelle Påskeløbene. I går innledet han med 5. plass på langdistansen. Avstanden frem er ikke avskrekkende, og mye tyder på at go'formen er på vei. NM Natt er bare to uker unna!