onsdag 21. april 2010

Årets første gull!

NM-natt
Etter en tung periode den siste tiden kunne Jo glise bredt, da han fredag kveld sikret seg gullet i Natt-NM i skogene godt utenfor Halden. Løpet ble i realiteten avgjort på langstrekket på vei inn mot stadion, da fem løpere kom seg løs fra resten av tetklynga. Derifra og inn var det lett match.

H19-20 ble et nord-trøndersk kretsmesterskap med fire løpere topp fem. Ivar ble nummer 5, som sistemann i tetgruppen, da han på vei ut av stadion gamblet, og løp rett på gjennom et tett grøntområde. Den som intet våger, intet vinner. Men det er ingen automatikk i at den som våger, faktisk vinner...

Mats hadde en tung dag på hjemmebane, og bommet seg bort tidlig. Dermed ble det en skuffende 19. plass.
I H17-18 ble det også medalje, da Håkon slo til med 2. plass og dermed sølvmedalje. Avstanden bak var også stor.

Resultat H19-20
Resultat H17-18

Vårstafetten
Lørdag løp Håkon og Ivar Vårstafetten, mens Mats og Jo satt hjemme hos Nordbrøden og regnet matte. Håkon løp en bra 1. etappe for Varegg,og viste at han er en meget god stafettløper, da han vekslet som nummer 9 i det meget sterke startfeltet. Varegg endte til slutt på 21. plass.

Ivar løp tredje etappe for et, som vanlig, meget sterkt Frol-lag. Etter to gode etapper av Håvard Vassenden og Yngve Skogstad, løp Ivar ut i tet med KOK og IFK Göteborg. Andreas Høye forsvant på vei til førstepost, og dermed var det Ivar og Christian Bobach som løp i front. Bobach, og IFK Göteborg, vekslet først, men Ivar var like bak, og hadde beste etappetid. Johan Bjørnaas og Ulf Forseth Indgaard løp de siste etappene for Frol, som ble nummer 6, 13 minutter bak stjernegalleriet til Göteborg.

Resultater Vårstafetten

SOLrenningen
Søndag ble Norwegian Spring avsluttet med Craft Cup langdistanse. Det ble ingen stor dag for oss, da Jo stod over, og ingen av oss andre greide å snike seg på pallen. Ivar ble 5, Håkon 6 og Mats 7. Gledelig med ny personlig bestenotering for Mats sin del, men ellers ikke stort mer å være kjempefornøyd med.

Det som derimot er gledelig er å se at norske juniorer, i dette løpet representert ved Vegard Danielsen og Gaute Hallan Steiwer er i stand til å løpe løp av internasjonal klasse. Tror selv løpere som Boström, Runesson og Bergman skulle slitt med å knuse deres tider. Vi får se hva som skjer i juli.

---

Nytt design på bloggen, en bra sesongstart bak oss og TIO upcoming. Snøen er i ferd med å forsvinne for godt, og vårstemingen lusker rundt hjørnet. Kan det bli bedre?