onsdag 4. mars 2009

Lenge siden sist,

men det er fordi vi ikke har hatt tid til å skrive her siden vi har trent så mye. Dermed har vi allerede nå sendt avgårde ett aldri så lite skremmeskudd til våre konkurrenter.

Siden jul har det ikke skjedd stort. Ivar var på landslagssamling i Halden tidlig i februar, Jo skal til Danmark tidlig i mars. Håkon var også i Halden i februar, og kommer muligens med på samlingen til Danmark som reserve. 

Vi har alle lagt bak oss en bra treningsvinter, og stiller mye sterkere enn på samme tid i fjor. Derfor er vi rimelig giret på å begynne så raskt som mulig, og heldigvis er NM Natt bare en månden unna!

PS! Vi satser på at det blir mindre klyngegåing/klyngeløping på NM Natt(NM fellesstart?) enn på 5-mila under ski-VM. Makan til trauste greier. Hverken skirenn eller o-løp bør avgjøres i spurt!

2 kommentarer:

Anonym sa...

er vel ikke vanskelig å skjønne at det blir klyngeløping når det er 6,4km sommerfuglgaffling. 50løpere har sjangs til å henge med i en tetklynge. når hele kartet er grønt og kupert med masse stier, så blir det enda lettere å henge

LEGSTRONGS sa...

Da er bare å slokke lykten, ta kompasskurs og løpe fra resten.