fredag 15. august 2008

Update

Vi alle kan være enig at vi i Legstrongs er litt slapp med innlegg for tiden. Grunnen til det kan være mange. Jo må ta av seg småjenter i form av O-BABES, Ivar har nok med sine lillesøstre, mens jeg (Jarvis) og Mats har, som alltid, noen småprosjekter på gang.

Legstrongs's sesong nærmer seg slutten for i år. Det som gjenstår i terminlisten er NM-UKA, junior NM-Stafett og Blodslitet... Noe jeg har glemt?? Det er bare i NM-UKA i Tromsø Legstrongs ikke stiller med full tropp. Vi som er i støtteapparatet for Legstrongs-gutta i Tromsø har stor tro på at vi kommer med en eller to topp-plasseringer. Men da gjelder det å få senket skuldrene og fokusere på orienteringen, ikke å løpe usannsynlig fort! Mange kommer til å bomme, men ikke oss!

I Larvik tror jeg det blir en heftig teamduell mellom Jo, Ivar (Frol) og mr. Jarvis (Varegg). Et hot tips: Varegg blir utrooooolig sterk, men aldri undervurder Frol.. De har noen som virkelig er leg-strong. Halden med Mats i spissen kan også komme i spot-lightet, men det spørs hvem som blir Mats's høyre og venstre hånd.

Ellers: Stay white..... Som Mats ville sagt!

5 kommentarer:

Anonym sa...

mats! du kan drite i å endre på det jeg har skrevet!!!!!!!!!!!! skift!!!

Håååååååååkon

Anonym sa...

Naaaaaaaaaaaaaaaaaawwwww Håkon! Ikke glem at O-Babes ikke er småjenter da, like gamle som deg din dustemikkel! Kozzzzz og klæmzzzzz til deg suzzebazz<33333333

Anonym sa...

Dere må skrive mer om jenter!!!!

Anonym sa...

HAHAHAHAHA!!!!! den var go'!

Håkon

Anonym sa...

bra side! bra side! moro side ! moro side!