mandag 10. september 2007

Midt-Norsk over for i år.

Midt Norsk er over for denne gang, og det er naturlig å se tilbake på det som ble prestert.

Fredagens sprint var dårlig. En større bom, dårlig veivalg på langstrekket og mye o-teknisk rot på slutten. Likevel, det ble 5.plass. Dårlig konkurranse? Nei, men en vanskelig sprint som få taklet. Beina var tunge og det o-tekniske satt ikke. Men, siden nummer 3 og 4 (Yngve Skogstad og Magnus Beyer Brattli) ikke er fra Midt-Norge ble det bronse, knappe minuttet bak Jo.

Lørdagens langdistanse åpna bra. To beste strekktider fra start og ledelse frem til langstrekket. Mistet kontrollen i skrålia, og minuttene fløy. Tapte 8 minutter til beste strekktid! Var så forbanna at konsentrasjonen forsvant og tre minutter fløy også på neste post. Løpet var ødelagt og det var bare å komme seg til mål...
Likevel ble det en delt 4.plass, og siden begge Mo-gutta var foran meg også denne gang ble det delt sølv sammen med Peder Aukrust Osmoen, 8.48 bak en syk Jo...
Positivt var det at beina fungerte omtrent som vanlig!

Søndagens stafett skulle bli en herlig revansje. Så bra ut, gikk ut i tet på andre etappe sammen med Freidig(Lars Owren), Tynset(Håkon Torkildsen) og Nord-Østerdal(Jon Osmoen). De burde være grei match, så opnet knallhardt. Bommet på første, så da var vi sammen vi fire. Bommet halvannet minutt på andre sammen med Osmoen. Løp i fra og passerte som andremann ved runding, halvminuttet bak Freidig. Løp rett opp i rygg og var først på neste post. Ny bom og vi var samlet i tet igjen. Tok så et elendig veivalg, men de andre fulgte etter. Til siste post kom en ny tabbe, og tapte 10-15 sekunder. Klarte å løpe opp mye, men ikke nok og vekslet like bak Nord-Østerdal på andre etappe. Laget endte tilslutt på sjetteplass etter en mer enn godkjent etappe av vår sisteetappeløper.
Dessverre var beina mye tyngre i dag...

Det ble altså 4. og 5.plass individuelt, noe som var mye dårligere enn mine ambisjoner. Det o-tekniske var ikke bra, og heller ikke beina fungerte som de burde. Lyspunktet var derimot den første delen av langdistansen. Da fungerte det ganske bra.

Meeeen
Det kommer nye muligheter, og nå er alt fokus rettet mot Blodslitet!

Posted by Ivar

Ingen kommentarer: