torsdag 16. april 2009

Tio

Da er det duket for Tio igjen, og Legstrongs stiller selvsagt. Riktignok skal ingen av oss løpe for lag som kommer til å kjempe om seieren, men med gode løp satser vi på å vise oss frem.

Jo løper førsteetappe for Frol/Mo. Farten er der, og siden gaflingene på Tio ikke bruker å være blant de mest krevende er mulighetene gode for at Jo veksler høyt oppe på resultatene. Sulten på å revansjere missen fra NM Natt.

Ivar løper den tredje etappen for Frol/Mo, og det blir debuten i Tiomila. Etappen er kun syv kilometer lang, og med Jo og Ulf på etappene foran bør utgangspunktet være bra. Spennende å se hvordan han takler en potensiell klyngeløping.

Mats skal løpe den åttende etappen for Haldens andrelag. Laget har flere meget gode løpere, som f. eks Tore Sandvik, Jon Pedersen og Sindre Saksæther, og Mats har en god mulighet til å bli beste Legstrongsløper til slutt. 8. etappe blir trolig i dagslys, og er stafettens korteste med sine 6 kilometer.

For Håkons del stiller ikke Varegg lag, og derfor skal han løpe for BSI(Bergens Studentenes Idrettslag). Her er det 2. etappe som står på programmet, og Håkon har mye og revansjere etter å ha brutt NM Natt.

Alt i alt blir nok dette en fin opplevelse, og mulighetene for gode prestasjoner er gode. 

Ingen kommentarer: