søndag 8. juni 2008

JWOC-uttakningsløp

I skrivende stund er det 1 uke siden uttaksløpene. Sprint, mellom og lang sto på programmet og med en syk Jo, stillte vi med to mann.

Sprint: Mats løp inn til 39 plass. Med konkurranse fra 17, 18, 19 og 20 åringer må han si seg fornøyd med noe som ville gitt Craft-cup poeng i 17-18, i og med at det var sprint(ikke hans beste distanse).
Ivar ble nr 30. Fjellgeita som aldri er helt fornøyd, kan vel si seg ganske godt fornøyd med løpet.

Mellom: Beste 17 åring her ble Mats. Dette holdt til en 20.plass. Med et tidstap på rundt 1.20 er han godt fornøyd med løpet. Det største minuset var at han ble kraftig sliten på slutten og tapte nok litt på det.
Han var 12 sekunder foran Ivar som endte opp på 22 plass. Han var selvfølgelig ikke helt fornøyd, men mente han hadde løpt et helt greit løp.
Jo prøvde seg, men det gikk ikke akkurat så veldig bra. 39.plass, rundt åtte minutter bak var ikke vanlig Jo-prestasjon, men sykdommen får helt klart skylden i dette tilfellet.

Lang: Med Jo som tilskuer var det duket for 10,4 km i noe speaker kalte "paradis terreng". Vet ikke helt om vi kan si oss enig i det.
Mats løp omtrent halve løypa før det sa stopp.
Ivar fikk en respektabel 25 plass. Men han har nok vært i bedre form en akkurat den dagen. Det ble noen lange, og tøffe kilometer i "paradis terrenget". Og han uttalte i ettetpå at det såvidt hadde godt fremover og at det var fryktelig varmt og vondt. Men vi kjenner jo alle til Ivar's sterke overdrivelser...